top of page

Hvorfor velge benkeplater fra Foss Plater?

Foss Plater er den ledende norske benkeplateprodusenten med et høyt teknisk nivå på maskiner, utstyr, fagarbeidere, bredt utvalg, innovativ design og ikke minst service.Vi bruker mye tid ved kjøkkenbenken. Benkeplaten er en viktig del av kjøkkenet både i forhold til funksjon og utseende. Den tåler daglig bruk og skreddersys etter dine behov i forhold til mål, overflate, design og farger.


Tenk kvalitet og langsiktig bruk når du velger benkeplater. Det lønner seg økonomisk og du sparer miljøet. Tenk nøye over hvordan du bruker benkeplatene dine før du tar endelig valg.


Laminat er ikke hva det engang var. Her kan du velge blant ensfargede og ulike mønster som f.eks. stein eller tre. Det kan være vanskelig å se forskjell på en stein eller treimitasjon og ekte vare. Ønsker du en vedlikeholdsfri benkeplate, kan du føle deg trygg på at Foss Plater kan tilby det beste på markedet. Vi bruker norsk sponkjerne (kortreist) som har tettere kjerne enn andre europeiske sponplater. Det betyr tettere skjøter med lavere risiko for vanninntrenging i skjøtene.


Alle benkeplater har sperrelaminat på undersiden som standard. Sperrelaminat har samme tykkelse som topplaminat. Dette gir ekstra beskyttelse mot at vannsøl og damp kan trenge inn og føre til svelling i benkeplaten. En helt ny og moderne kantlist-maskin bruker PU lim som herder ved hjelp av luftfuktighet. Denne teknikken sørger for tette og solide limfuger og meget god finish på produktene.


Se også vårt store utvalg av Kompaktlaminat, Multi Kompaktlaminat, Gibraltar og Heltre.


Foss Plater leverer norsk kvalitet – kortreist og miljøvenning. Alltid på topp i utvalg og service!
bottom of page